Звільнена Київщина. Андрій Котлярчук.

Студія Толока у своєму Ютуб каналі опублікувала класне інтервʼю з Андрієм Котлячуком. 

Андрій, напевно єдиний фотожурналіст, який одразу після звільнення Київщини об'їздив її з камерою в руках. Те що йому вдалося зафіксувати — це вже історія яку майже ніхто не бачив. В програму ми включили унікальні кадри, які ще ніхто не бачив і вони вийдуть в фотоальбомі “Звільнена Київщина”. Передмову до книги написав Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, який тоді очолював оборону Київської області.
Андрій Котлярчук - інтелектуальний лідер та ідеолог сучасного українського фотомистецтва, фотограф, продюсер. Народився у Києві. У 1993 році закінчив Київський національний університет ім. Т. Шевченка та у 2006 році Державну академію керівних кадрів культури та мистецтва, факультет мистецтвознавства (викладачі – М. Козловський та В. Орлов). З 2012 року – член Royal Photographic Society (Великобританія). Провів більше сорока авторських художніх фотовиставок в Україні та за кордоном. Яскравий представник сучасної хвилі майстрів, який вдало поєднує в своїй творчості національну аутентику, класичну фотографію із передовими досягненнями світового фотомистецтва.
До речі, дуже скоро на нашому порталі зʼявится подкаст "Митці на Толоці" в якому ми будемо публікувати записи наших ефірів з митцями. Тож, не проґавте!